Cautare

61394 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (8.76 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele partidului, Mircea Geoana, au afirmat, miercuri, ca eventualele viitoare misiuni militare la care Romania ar trebui sa participe in virtutea calitatii de membru NATO ar trebui mai serios analizate ca oportunitate.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-a exprimat joi dezaprobarea, de la tribuna Consiliului National al partidului, fata de asa-zisele sedinte care sunt in afara statutului, cum ar fi cele din restaurante, si a subliniat ca nu ar mai dori finantatori pentru partidul pe care l-a fondat care sa faca parte din sistemul clientelar si care sa le dicteze membrilor de partid.
Adrian Nastase a declarat ca anuntul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate functiile din partid reprezinta un semn de protest fata de directia in care se indreapta PSD.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu intra in "polemici de mahala" cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si cu liderul social-democratilor, Victor Ponta. ... Din punctul nostru de vedere, oricate comentarii nervoase ar mai face domniile lor, subiectul pe tronsonul acesta este inchis.
Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
"Conventia PDL a marcat succesul lui Traian Basescu de a mentine controlul asupra partidului" Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal a marcat succesul lui Traian Basescu de a mentine controlul asupra partidului, a declarat, luni, presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu.
sunt niste masuri de austeritate Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca actuala guvernare ia decizii care sunt in defavoarea cetateanului, dar si a statului.
USL poate sa piarda alegerile chiar nespargandu-se Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare, insa a afirmat ca aceasta poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza "asa cum trebuie".
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
UNPR nici macar nu cunoaste istoria PSD si o prezinta deformat Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei nu cunoaste istoria Partidului Social Democrat si o prezinta deformat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu.
Ion Iliescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ca este posibila schimbarea presedintelui Senatului in favoarea Opozitiei, in conditiile in care raportul de forte s-a schimbat in Camera superioara a Parlamentului, potrivit Agerpres.
Iliescu, despre situatia din USL:
Cunoastem o saracire a climatului nostru de partid Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat marti, la o dezbatere, ca din punctul sau de vedere partidul se confrunta cu ""o saracire"" a climatului sau in special referitor la problemele fundamentale.
Timpul lui Basescu se cam duce Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a sustinut, la Congresul partidului, ca social-democratii trebuie sa dea dovada de maturitate in ceea ce priveste guvernarea, precizand ca "este si Basescu un dat obiectiv al existentei noastre", dar timpul acestuia "se cam duce".
Declaratia lui Crasnea a venit dupa ce pe internet au aparut mai multe stenograme ale discutiilor pe care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu le-a avut cu jurnalisti din grupul Realitatea, precum Catalin Popa, Cornel Nistorescu, Stelian Tanase, dar si cu politicieni.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999. ... In 2010, a primit distinctia de Cetatean de Onoare al orasului Caransebes.
ROBERT DOISNEAU, fotograful NECUVINTELOR, sarbatorit de GOOGLE Robert Doisneau s-a nascut in anul 1912, in regiunea Gentilly, din Franta, a lucrat o perioada ca fotograf industrial si de publicitate la Renault, iar incepand cu anul 1948 la Vogue Franta.
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs:
google-analytics.com